nieuws

 

Nieuws  
Biografie  
Realisatie    
Keuzes    
Links    
Over ons    
Colofon    

14 september 2021

Een boek?
Nu de website er is, kunnen we ook gaan nadenken over een boek. En iedereen mag daar over meedenken. Een portret van Bas, niet in 500 beelden, want zoveel staan er op de site, maar bijvoorbeeld in 50. Op de pagina Vrij Werk > Favorieten kun je kenbaar maken welke foto jouw favoriet is en waarom. Die favorieten betrekken we ook bij de keuze voor de foto’s in het boek.

Aandacht voor de site
We hebben veel aardige reacties gehad op de site. In het weekblad Contact van 14 september staat een artikel gewijd aan de nieuwe website. Daarin ook de oproep kenbaar te maken wat jouw favoriete foto is.

Aanpassing van de site
We passen de inhoud van de site regelmatig aan als er wijzigingen en aanvullingen zijn, maar aanpassing van de site aan vertoning op tablet en smartphone stellen we nog even uit. Het doel van de website is aandacht voor Bas als fotograaf, met de nodige achtergrondinformatie en veel foto’s. Het is een soort archief waarin je kunt bladeren. Op groot formaat komt de site qua vormgeving en inhoud het best tot zijn recht en is de structuur helder, maar ook op tabletformaat is hij goed te ‘lezen’. Vertoning op een nog kleiner formaat vereist eigenlijk een nieuwe site. Daarvoor ontbreekt tijd en geld maar zo’n klein formaat verhoudt zich ook slecht tot het doel van de site. Dus voor alleen-mobielgebruikers blijft het voorlopig ‘behelpen’.


14 juli 2021
De website is ontwikkeld voor vertoning op de pc. We zorgen er binnenkort voor dat hij zich aanpast aan tablet en smartphone.

Eerder is gesproken over mogelijk een boek en/of expositie met werk van Bas. Wie daarin geïnteresseerd is, plannen heeft of eraan wil meewerken, kan contact met ons opnemen.
Voorlopig vinden wij de realisatie van de website ‘nieuws’ genoeg.